Kennismaking


Kom je van ver?


Is de afstand tot mijn praktijk in Oost-Groningen groot, maar wil je toch graag begeleiding? Dan maken we een belafspraak om met elkaar kennis te maken.

Een ZKM-zelfonderzoek van je levensverhaal of een massage zijn praktisch goed te regelen als je niet in de buurt woont. Op de folders die je kunt downloaden, leg ik uit hóe.


Op maandag, woensdag of vrijdag kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de praktijk om vragen te stellen of je aan te melden voor een kennismakingsgesprek. De gegevens vind je hieronder en op het contactformulier. De kans bestaat dat je de voicemail treft. Laat dan een bericht achter met je naam en telefoonnummer en eventueel een tijdstip, zodat ik je terug kan bellen.

Een kennismakingsgesprek duurt drie kwartier tot een een uur en is gratis. Het gesprek vindt plaats in mijn praktijkruimte in Blijham. Als je dat prettiger vindt, spreken we bij jou thuis of elders af voor een kop koffie of thee. Dan vind ik het wel fijn als jij mijn reiskosten wilt betalen.

In het kennismakingsgesprek leggen we een belangrijke basis van vertrouwen. Ik luister naar de vragen en verlangens die in je leven. Alles mag ter sprake komen. En ik kan je een toelichting geven op de vormen van begeleiding die ik je kan aanbieden. Bij een wederzijdse klik bepalen we samen de voorlopige inhoud. Na afloop werk ik dit uit in een voorstel dat ik je toestuur. Als we het eens zijn over de inhoud van jouw traject, onderteken je het begeleidingsvoorstel en gaan we van start.

Mobiel 06 - 13 13 24 76 5e Morigerlaan 1, Blijham ma. + wo. + vr.: 9 - 17 u.

Website Thuismonnik

Thuismonnik