Begeleiding


Een traject van coaching instappen bij Pouwel levert echt meerwaarde op voor je leven. Ik heb dat tenminste zeker zo ervaren. Zijn sterke betrokkenheid bij religie en zingeving heeft mij in mijn persoonlijk geloof een stap verder gebracht. Instappen in een ZKM-/coachingstraject is een van de betere beslissingen geweest in de afgelopen tijd. Echt een aanrader!
man (43 jr.)


Een traject

bestaat uit een of meer vormen van begeleiding. De mogelijkheden die ik je kan aanbieden, vind je op de pagina Aanbod en zijn subpagina's. Je vindt daar ook de informatie over de kosten en aantal en duur van onze ontmoetingen. Op de download-pagina vind je folders met uitgebreidere informatie over mijn begeleidingsvormen. Mogelijkheden die je niet in mijn praktijk terugvindt, kunnen prima deel uitmaken van een begeleidingstraject.
Denk bijvoorbeeld aan een retraite, een aantal dagen te gast zijn in een klooster, een cursus volgen of op trektocht gaan. Als je een ZKM-zelfonderzoek hebt gedaan, dan kunnen we de ervaringen die je daarbij opdoet onderbrengen in het zelfonderzoek. Dat geeft je de mogelijkheid om die ervaringen in verband te brengen met soortgelijke of tegengestelde ervaringen in je levensverhaal. Je ziet welke ervaringen dezelfde gevoelens oproepen en waarin ze verschillen. Dat biedt extra kansen voor verdieping.

Vergoeding

Op dit moment is vergoeding van de kosten van de begeleiding helaas niet mogelijk. Er wordt door de ZKM Vereniging (de beroepsvereniging van ZKM coaches) wel aan gewerkt om dit mogelijk te maken, maar vooralsnog moet je de kosten zelf betalen. Mocht geld een belemmering voor je zijn om hulp te vragen, meld dit dan in ons kennismakingsgesprek. Ik ben altijd bereid om te kijken of we met gespreide betaling toch samen op weg kunnen gaan. Laat geld je niet weerhouden om duidelijker te krijgen wat voor jou de zin van je bestaan is.
Website Thuismonnik

Thuismonnik